Läkare till vaccinationsprojekt på Södermalm

Vill du göra skillnad genom att vara med och vaccinera Stockholms befolkning mot Covid-19? PR Vård söker nu nyutexaminerade läkare som under en begränsad tid vill vara med och bidra med sin kompetens och genomföra det viktiga vaccinationsarbetet i Stockholm.

Ditt uppdrag

I din roll som läkare i PR Vårds vaccinationsprojekt kommer du arbeta med att vara sjuksköterskorna behjälplig vid bedömning av hälsodeklarationer och ordinera vid behov samt vaccinera mot covid-19.

Vi söker personal på både heltid och deltid till vår tillfälliga vaccinationsmottagning som kommer att vara belägen centralt i Stockholm på Zinkensdamms idrottsplats. Tidsperioden för vaccinationen är från maj fram till och med oktober enligt nuvarande tidsplan. Vi erbjuder timanställning eller annan anställningsform enligt överenskommelse under perioden.

Dina kvalifikationer och personliga kompetenser

Du är legitimerad läkare. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som är trygg som person och som känner dig trygg med att hantera flera patientmöten på en kort tid. Du är van att arbeta självständigt och är mån om att alltid ge ett gott bemötande till de patienter du möter. Vidare tror vi att du är flexibel och lugn även vid stressiga situationer. Du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar för en god och patientsäker vård.

Välkommen med din intresseanmälan

Vi ser fram emot att ta del av din intresseanmälan, skicka in den via lediga tjänster på vår hemsida www.prvard.se eller skicka in den via e-post till [email protected]. Har du frågor kan du kontakta Isabelle på telefonnummer 08- 409 010 19. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din intresseanmälan redan idag!

Tack för att du bidrar till Region Stockholms viktiga arbete!